Chokerende læsning
Indsendt af Anonym 04 februar 2004

 

 


Inlägget nedan inkom från en anonym besökare till NKMR:s hemsida den 4 februari 2004.

Dessvärre blev det liggande bland de tiotusentals e-mails som har inkommit till NKMR under årens lopp.

NKMR beklagar det långa dröjsmålet med publiceringen.

Webmaster, 2011-10-10

  

Kære NKMR!


Jeg har kigget længe over på dit link til både socialavisen og på alle de andre link, og jeg må sige, at jeg blev meget chokeret over det jeg læste!

Flere af indlæggene viser, at det da går ret voldsomt til flere steder!!! UHA - jeg gyser over hvad jeg læste.

Her nogle af de sætninger, jeg kort har nedfældet


Mange af indlæggene er skrevet af højt uddannede såvel som ufaglærte mennesker, men alle har et tilfælles! At tvangsfjernelser gør ondt langt ind i ALLES hjerter! DET GØR MEGET ONDT!


Hermed nogle løsrevne sætninger, der måske kan give et lille indblik:

"Børn fra brudte hjem behøver ikke også at få brudte liv"

"At få frastjålet sit barn er en af de frygteligste ting, et menneske nogensinde kommer ud for"

"Hvem er barnets advokater? Det kan ikke være sagsbehandlere! Nej deres ukompetence viser sig dag for dag. Det er en etisk/ideologisk sløring. Børneværnet er en offentlig instans, som har betydelig magt i forhold til et helt centralt livsområde. Magten består i at kanalisere ressourcer. Og ved at man kan gribe ind med pålæg på forskellige måder. For i sidste instans at adskille børn og forældre."

"Hold mund, alt hvad du siger bliver brugt imod dig".

"De der lider mest under dagens "familiepolitik" er børnene."

"Faktum er, at vi står magtesløse og ser på at uskyldige forældre biver berøvet deres børn af den statslige inkvisition, som hekseprocesserne fordum, hvor også her helt uskyldige mennesker blev udpeget."

"Barnet er statens ejendom, synes de at sige"

"Det vi ser er toppen af en rygende vulkan".

"At teste IQ for at kende en persons omsorgsevne kan slet ikke gøres, kendskab til talkombinationer forhøjer ikke evnen til at drage omsorg for andre."

"Den der selv har haft en barndom, burde være i stand til at vurdere betydningen deraf. Istedet misbruger de deres magt til at træde på os"!

 

Og sidst, men ikke mindst:
"En forvaltning misfortolkede en 14 årig drengs problem (som var sygdom), hvorefter han døde under stærke eplipsikramper i ensomhed, i et værelse, anbragt langt borte fra sin familie!

Dødsannoncerne bagefter står som en frygtelig anklage imod et system, der kun ser og hører, hvad de selv vil:

DU KOM HJEM TIL SIDST - IKKE TIL OS - MEN TIL GUD!

"Vi blev frataget retten til at hjælpe og være hos dig. Nu er din smerte slut. Men VOR smerte består. Ingen kan mere skille dig fra os. Du findes altid i vore hjerter og savnet efter dig er ubærligt."

"Vor elskede dreng, Idag ville du være fyldt 15 år. Ufatteligt, at du aldrig mere kan være sammen med os her i livet. Sorgen og smerten over at dit liv blev forkorteet er svær at bære. Du er uendelig savnet. Uden hjælp, ensom, langt borte fra os, døde du - vor elskede Daniel"

"Et år med fortvivlelse, sorg og længsel. Men også et år med raseri og vrede, over at noget sådant kunne ske. Nu befinder du dig i et land, hvor ondskab ikke mere kan nå dig."
Din mor.


Daniel nåede at koste skatteyderne 2 mill. kroner før han døde. Hans mor "skyld" bestod i, at hun "var" (blev beskyldt for) at være for overbeskyttende, relationsforstyrret og symbiotisk overfor sin søn. DERFOR blev han fjernet hjemmefra. (Hendes omsorg for ham var reel, da han både led af hjertefejl, epilepsi og andre skavanker! Længe fik hun ikke lov til at besøge ham, og imens døde han i systemets "varetægt". Hun havde forsøgt at forklare dem vigtigheden af at drengens medicin blev indtaget som han plejede!


Varför dog Daniel, 14 år?

Tillbaka till Artiklar

Tillbaka till NKMR:s Huvudsida

 

 

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter